Αναπαραγωγή Βίντεο

Η V-KOOL ® Athens  που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, είναι οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της V-KOOL International, για την Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Με τριακονταετή εμπειρία στις ΗΠΑ και στις διεθνείς αγορές στις ενεργειακές λύσεις και στις λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος, η V-KOOL ® Athens  επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στην Ελλάδα.

 

 

Η V-KOOL International, είναι μια διεθνής εταιρεία, παγκοσμίως γνωστή για την επαγγελματικότητα και την αποτελεσματικότητα της. Επιχειρεί τώρα σε περισσότερες από 30 χώρες με περισσότερα από 1.500 σημεία λιανικής παγκοσμίως όπως, Αυστραλία, Μπαχρέιν, Κίνα, Δομινικανή Δημοκρατία, Αίγυπτο, Γερμανία, Ελλάδα, Γουατεμάλα, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ινδονησία, Ιαπωνία, Κουβέιτ, Μαλαισία, Μεξικό, Ολλανδία , Ομάν, Φιλιππίνες, Κατάρ, Σαϊπάν, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Βιετνάμ.

Είναι πρωτοπόρος και αποκλειστική παραγωγός του μοναδικού διαυγούς φιλμ, “Επιλεκτικού Φάσματος” στον κόσμο, όπου μεταδίδει σε ποσοστό πάνω από 75-80% του φωτός ημέρας, ενώ απωθεί 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας και 94% της υπέρυθρης θερμότητας. Βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο στην παραγωγή και εκμετάλλευση μεμβρανών, την Eastman Chemical Company .

Αναπτύχθηκε αρχικά για το διαστημικό και στρατιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ και διασκευάζεται τώρα για εμπορική χρήση. Χρησιμοποιούν νανοτεχνολογία ώστε να πραγματοποιούν “φασματική επιλογή” της Ηλιακής Ακτινοβολίας και έτσι χωρίς να αλλάζουν την όψη του τζαμιού, προσφέρουν την μέγιστη δυνατή προστασία από τις ανεπιθύμητες ακτινοβολίες (την υπέρυθρη, που ευθύνεται για την ζέστη, και την υπεριώδη που επιτίθεται στα χρώματα και στην υγεία του δέρματος), αφήνοντας όμως το φυσικό φως να περάσει, μειώνοντας συγχρόνως τις γυαλάδες της αντηλιάς.

Αντανάκλαση, όχι απορρόφηση

Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεμβράνες, η ανώτερη απόδοση απόρριψης θερμότητας της V-KOOL είναι προφανώς αισθητή επειδή τα βαμμένα και τα συμβατικά φιλμ απορροφούν υπέρυθρη θερμότητα και κάνουν το γυαλί ζεστό, ενώ οι μεμβράνες της σειράς V-KOOL Solitaire διαθέτουν δυνατότητες ανάκλασης της θερμικής υπέρυθρης ακτινοβολίας ώστε βοηθούν στη διατήρηση και τών τζαμιών και τού εσωτερικού του χώρου σας σε πιο άνετη θερμοκρασία.

Σε μια ανεξάρτητη επιστημονική δοκιμή, οι μεμβράνες V-KOOL διατηρούν τους χώρους του αυτοκινήτου πιο δροσερούς έως και 9,6 °C .

Η μεγάλη πρόσφορα των μεμβρανών της V-KOOL στον καταναλωτή είναι η σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Η δεδομένη βελτίωση στην απόδοση του κλιματιστικού (έως 60%) εξασφαλίζει οικονομία στον λογαριασμό του ρεύματος έως και 40% κατά τις ημέρες που χρησιμοποιείται ο κλιματισμός. (Το διάστημα αυτό στην Ελλάδα είναι πάνω από 200 ημέρες ετησίως). Απώτερος σκοπός της εταιρείας V-KOOL είναι η δημιουργία άνετων και υγιεινών χώρων εργασίας και διαβίωσης. Η λύση αυτή επιστρέφει την δαπάνη της περίπου μέσα σε δυο με τρεις σεζόν. Η V-KOOL σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει τα χρωματιστά ή αντανακλαστικά τζάμια ή φιλμ και όλα τα άλλα προϊόντα που καταπολεμούν τη ζέστη. Το χρωματιστό τζάμι ή φιλμ, κλείνει έξω το φως ενώ επιτρέπει τη μετάδοση της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Οι σκούροι χρωματισμοί απορροφούν γρήγορα την θερμότητα με αποτέλεσμα να την ακτινοβολούν και να δημιουργούν θερμικό στρες στο γυαλί. Στην περίπτωση της V-KOOL,το φιλμ είναι σχεδιασμένο ειδικά να μεταδίδει το φως αλλά να αντανακλά την θερμότητα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Η ασφάλεια που σας παρέχει η V-KOOL, με τα ειδικά γι αυτό τον λόγο σχεδιασμένα φιλμ, είναι η επιπλέον ανάγκη της εποχής. Χωρίς τραυματισμούς, με σημαντική χρονικά καθυστέρηση στην διάτρηση και θραύση, είστε σε πλεονεκτική θέση όποιας κακόβουλης απειλής, ή κάποιου ατυχούς γεγονότος. Τα 28000 psi ελαστικής ανθεκτικότητας σας την εξασφαλίζουν Στοιχεία για την απόδοσή του καταγράφηκαν με φασματοφωτόμετρο Perkin-Elmer Lambda 9 σε συνδυασμό με το "Window 4.0 Fenestration Program" που προμήθευσε η ομάδα "Παράθυρα και Φως Ημέρας" των Lawrence Barclays Laboratories, η παγκόσμια γνωστή επιστημονική ομάδα παραθύρων.
Sputtered With Gold

Η V-KOOL έχει περάσει πάνω από 20 χρόνια για να τελειοποιήσει την τέχνη της πιό εξελιγμένης και ακριβής τεχνολογίας sputtering για προηγμένες μεμβράνες τζαμιών. Οι κορυφαίες σειρές της V-KOOL διαθέτουν πολύτιμα μέταλλα όπως χρυσό και ασήμι για να σας προστατεύσουν από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία.

Sputtered With Gold

Η V-KOOL έχει περάσει πάνω από 20 χρόνια για να τελειοποιήσει την τέχνη της πιό εξελιγμένης και ακριβής τεχνολογίας sputtering για προηγμένες μεμβράνες τζαμιών. Οι κορυφαίες σειρές της V-KOOL διαθέτουν πολύτιμα μέταλλα όπως χρυσό και ασήμι για να σας προστατεύσουν από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία.

Οι 100 Κορυφαίες Εφευρέσεις της Χιλιετίας


Επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική τεχνολογία της V-KOOL πίσω από τις μεμβράνες V-KOOL, το περιοδικό Popular Science ψήφισε την τεχνολογία V-KOOL σαν μία από τις 100 κορυφαίες εφευρέσεις της χιλιετίας, μαζί με άλλες μεγάλες εφευρέσεις όπως το αυτοκίνητο, το τηλέφωνο και το διαδίκτυο. Η επένδυση στην τεχνολογία V-KOOL σημαίνει επένδυση σε τεχνολογία η οποία θα αποτελεί το κριτήριο για τα επόμενα χρόνια.

Οι εταιρίες ΙΝΤΡΑΛΟΤ, GAP, NOTOS,  TIMBERLAND, Lacoste, Replay, ΓΑΛΗΝΟΣ, ALDEMAR HOTELS, Astir – 4 Seasons, Land Rover, FORD, Suzuki, Mercedes, Saab, BMW, Lenovo, GOETHE-INSTITUT ATHEN  και ένα πλήθος από πελάτες, μας εμπιστεύτηκαν ήδη.

V-KOOL-Athens. Εμπιστευτείτε μας και Εσείς!