Αναπαραγωγή Βίντεο

Ο πυρήνας της απόρριψης της υπέρυθρης της V-KOOL είναι η τεχνολογία XIR®, μια πατενταρισμένη διαδικασία υψηλής τεχνολογίας που αναπτύχθηκε στη Silicon Valley των ΗΠΑ και υλοποιήθηκε στη Δρέσδη της Γερμανίας.

Αντανάκλαση, όχι απορρόφηση

Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεμβράνες, η ανώτερη απόδοση απόρριψης θερμότητας της V-KOOL είναι προφανώς αισθητή επειδή τα βαμμένα και τα συμβατικά φιλμ απορροφούν υπέρυθρη θερμότητα και κάνουν το γυαλί ζεστό, ενώ οι μεμβράνες της σειράς V-KOOL Solitaire διαθέτουν δυνατότητες ανάκλασης της θερμικής υπέρυθρης ακτινοβολίας ώστε βοηθούν στη διατήρηση και τών τζαμιών και τού εσωτερικού του χώρου σας σε πιο άνετη θερμοκρασία.

Σε μια ανεξάρτητη επιστημονική δοκιμή, οι μεμβράνες V-KOOL διατηρούν τους χώρους του αυτοκινήτου πιο δροσερούς έως και 9,6 °C .

Η μεγάλη πρόσφορα των μεμβρανών της V-KOOL στον καταναλωτή είναι η σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Η δεδομένη βελτίωση στην απόδοση του κλιματιστικού (έως 60%) εξασφαλίζει οικονομία στον λογαριασμό του ρεύματος έως και 40% κατά τις ημέρες που χρησιμοποιείται ο κλιματισμός. (Το διάστημα αυτό στην Ελλάδα είναι πάνω από 200 ημέρες ετησίως). Απώτερος σκοπός της εταιρείας V-KOOL είναι η δημιουργία άνετων και υγιεινών χώρων εργασίας και διαβίωσης. Η λύση αυτή επιστρέφει την δαπάνη της περίπου μέσα σε δυο με τρεις σεζόν. Η V-KOOL σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει τα χρωματιστά ή αντανακλαστικά τζάμια ή φιλμ και όλα τα άλλα προϊόντα που καταπολεμούν τη ζέστη. Το χρωματιστό τζάμι ή φιλμ, κλείνει έξω το φως ενώ επιτρέπει τη μετάδοση της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Οι σκούροι χρωματισμοί απορροφούν γρήγορα την θερμότητα με αποτέλεσμα να την ακτινοβολούν και να δημιουργούν θερμικό στρες στο γυαλί. Στην περίπτωση της V-KOOL,το φιλμ είναι σχεδιασμένο ειδικά να μεταδίδει το φως αλλά να αντανακλά την θερμότητα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Η ασφάλεια που σας παρέχει η V-KOOL, με τα ειδικά γι αυτό τον λόγο σχεδιασμένα φιλμ, είναι η επιπλέον ανάγκη της εποχής. Χωρίς τραυματισμούς, με σημαντική χρονικά καθυστέρηση στην διάτρηση και θραύση, είστε σε πλεονεκτική θέση όποιας κακόβουλης απειλής, ή κάποιου ατυχούς γεγονότος. Τα 28000 psi ελαστικής ανθεκτικότητας σας την εξασφαλίζουν Στοιχεία για την απόδοσή του καταγράφηκαν με φασματοφωτόμετρο Perkin-Elmer Lambda 9 σε συνδυασμό με το "Window 4.0 Fenestration Program" που προμήθευσε η ομάδα "Παράθυρα και Φως Ημέρας" των Lawrence Barclays Laboratories, η παγκόσμια γνωστή επιστημονική ομάδα παραθύρων.
Sputtered with Gold
Πατενταρισμένη Τεχνολογία
Sputtered With Gold

Η V-KOOL έχει περάσει πάνω από 20 χρόνια για να τελειοποιήσει την τέχνη της πιό εξελιγμένης και ακριβής τεχνολογίας sputtering για προηγμένες μεμβράνες τζαμιών. Οι κορυφαίες σειρές της V-KOOL διαθέτουν πολύτιμα μέταλλα όπως χρυσό και ασήμι για να σας προστατεύσουν από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία.

Sputtered With Gold

Η V-KOOL έχει περάσει πάνω από 20 χρόνια για να τελειοποιήσει την τέχνη της πιό εξελιγμένης και ακριβής τεχνολογίας sputtering για προηγμένες μεμβράνες τζαμιών. Οι κορυφαίες σειρές της V-KOOL διαθέτουν πολύτιμα μέταλλα όπως χρυσό και ασήμι για να σας προστατεύσουν από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία.

Dresden, Germany


Η Δρέσδη της Γερμανίας είναι το σπίτι του εργοστασίου παραγωγής Φασματικά Επιλεκτικών μεμβρανών V-KOOL με πιστοποίηση ISO-9001, ένα από τα λίγα στον κόσμο. Εκεί, οι διαδικασίες μας προσφέρουν μεμβράνες με έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό ποιότητας, χειροτεχνίας και υψηλής μηχανικής τεχνολογίας .