Solitaire Series

Automotive

Solitaire Series

Κορυφαίο προϊόν στη σειρά φασματικά-επιλεκτικών προϊόντων της V-KOOL, η V-KOOL Solitaire προσφέρει ακριβώς τα σωστά προϊόντα για τον πελάτη που επιλέγει την V-KOOL για τις υψηλής αξίας και υπέρ-αποδοτικές μεμβράνες. Ύψιστη διαφάνεια – Ύψιστη θερμική προστασία

Η Μοναδική νόμιμη και αποτελεσματική λύση γιά ιδιώτες και επαγγελματίες οδηγούς
  • Εφαρμογή σε μπροστινό παρμπρίζ
  • Απόλυτη διαύγεια, απόλυτη διαφάνεια
  • Απόλυτα νόμιμη βάσει των προδιαγραφών του ΚΟΚ
  • Κορυφαία θερμική απόρυψη
  • Συμπληρώνουν το πακέτο για ολική θερμική προστασία

H σειρά Solitaire Series της V-KOOL είναι σχεδιασμένη για εφαρμογές όπου οι απαιτήσεις μετάδοσης ορατού φωτός είναι υψηλές. Ωστόσο, για ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που απαιτούν νομιμότητα και μέγιστη ορατότητα αλλά και ηλιακό έλεγχο, η σειρά Solitaire είναι η σωστή επιλογή. Με εντυπωσιακή αποβολή υπέρυθρης ακτινοβολίας της τάξης του μέχρι του 94%, παρέχει τις μέγιστες δυνατότητες ελέγχου ηλιακής θερμότητας. Με τη σειρά Solitaire, η εισροή ηλιακής θερμότητας και τα προβλήματα αντηλιάς μπορούν να μειωθούν σημαντικά. 

Τά προιόντα της Solitaire Series αναλυτικά

Αρχικά ανεπτυγμένη για το διαστημικό και στρατιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ, η V-KOOL 70 είναι σήμερα προσαρμοσμένη για εμπορική χρήση. Αποβάλλοντας το 94% υπέρυθρης και 99.9% της υπεριώδους ακτινοβολίας, ενώ επιτρέποντας την εισροή 73% του ορατού φωτός, η V-KOOL 70 είναι η ιδανική επιλογή για τζάμια οδηγού/συνοδηγού και μπροστινού παρμπρίζ, όπου κατά τον ΚΟΚ επιβάλλεται τουλάχιστον 70% και αντίστοιχα 75% φωτεινή διαπερατότητα και για επιβάτες που ζητούν το υψηλότερο ποσοστό διαύγειας αλλά το ελάχιστο ποσοστό θερμότητας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους.

VK70 Τεχνικές Λεπτομέρειες Του ΠροϊόντοςΑξίες
Ποσοστό Ορατότητας Ορατού Φωτός75%
Ποσοστό Ανάκλασης Ορατού Φωτός8%
Αποβολή Υπεριώδους Ακτινοβολίας99%
Αποβολή Υπέρυθρης Ακτινοβολίας94%
Συνολική Αποβολή Ηλιακής Θερμότητας55%
Φωτεινή Απόδοση1,4
Συντελεστής Εισροής Ηλιακής Θερμότητας0,44
Συντελεστής Σκίασης0,50
Εκπομπή Ακτινοβολίας0,60
Συντελεστής U (Btu/H/Ft².F)0,94

Το V-KOOL 70+, το κορυφαίο προϊόν της σειράς Solitaire που κυκλοφόρησε το 2014, είναι το αποκορύφωμα της τεχνολογίας των μεμβρανών μας. Σχεδιασμένο για να ξεπερνά κάθε προσδοκία, το V-KOOL 70+ είναι καινοτόμο για να παρέχει στους οδηγούς ένα ανανεωμένο επίπεδο εκλεπτυσμένης οδηγικής άνεσης. Όχι μόνο λοιπόν τώρα υπάρχει μια σαφής και αποτελεσματική λύση για το μπροστινό παρμπρίζ, (που παρεμπιπτόντως είναι υπαίτιο για περισσότερο από 50% της ολικής ζέστης μέσα στο όχημα), αλλά συγχρόνως συμβαδίζει με τις νόμιμες προδιαγραφές του ΚΟΚ γιά τουλάιστον 75% φωτεινής διαπερατότητας για το μπροστινό παρμπρίζ.

VK70+ Τεχνικές Λεπτομέρειες Του ΠροϊόντοςΑξίες
Ποσοστό Ορατότητας Ορατού Φωτός78%
Ποσοστό Ανάκλασης Ορατού Φωτός9%
Αποβολή Υπεριώδους Ακτινοβολίας99%
Αποβολή Υπέρυθρης Ακτινοβολίας80%
Συνολική Αποβολή Ηλιακής Θερμότητας54%
Φωτεινή Απόδοση1,2
Συντελεστής Εισροής Ηλιακής Θερμότητας0,55
Συντελεστής Σκίασης0,56
Εκπομπή Ακτινοβολίας0,56
Συντελεστής U (Btu/H/Ft².F)0,96

Δείτε επίσης

Stature Series

Συνεχίζοντας την παράδοση της προσφοράς μας με τα καλύτερης ποιότητας προϊόντα, διαθέτουμε τις υψηλής απόδοσης Φασματικά-Επιλεκτικές μεμβράνες στην ποικιλία τιμών και βαθμών σκουρότητας που επιθυμείτε. Για εσάς που ψάχνετε για ένα όνομα που …

Δείτε Περισσότερα

Συστήματα απολύμανσης OZONISE

Καλώς ήρθατε στο τμήμα Βιολογικής Απολύμανσης της V-KOOL Athens – μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Εδώ μπορείτε να δείτε τα συστήματα απολύμανσης της OZONISE™ και να τα προμηθευτείτε από εμάς! Τα συστήματά μας είναι αποτέλεσμα έρευνας, μελέτης, ανάπτυξης, σχεδιασμού και παραγωγής που διεξάγεται από μια υψηλής ειδίκευσης, ολοκληρωμένη ομάδα με συγκεκριμένες τεχνικές δεξιότητες που ασχολούνται με τη χημεία αέρα, νερού και όζοντος, σε εφαρμογές βιομηχανικών εγκαταστάσεων από το 1991.

Δείτε Περισσότερα

Signature Series

Απολαύστε την επιλογή μέσα στο ευρύ φάσμα τιμών μας. Στην V-KOOL σχεδιάζουμε ενάντια στη συμβατικότητα. Αξιόπιστα προϊόντα της σειράς Signature προσφέρονται σε ικανοποιητική τιμή, χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα.

Δείτε Περισσότερα