Πλήρης Μικροβιακή Απολύμανση και Απόσμηση με ΟΖΟΝ

Πολλές ώρες της καθημερινότητάς μας, περνάμε μέσα στους χώρους των Μέσων Μετακίνησης.
Στην εποχή μας η ανάγκη καθαριότητας και απολύμανσης των Μέσων Μετακίνησης έχει γίνει επιτακτική. (Coronavirus – SARS COV-2 )
Η V-KOOL Athens έρχεται να “καθαρίσει για σας” τους χώρους των οχημάτων που χρησιμοποιούμε,
προσφέροντας τα κορυφαία συστήματα μικροβιακής απολύμανσης και άμυνας με συσκευές και συστήματα της Ozonise.

Η ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ

Be V-KOOL and OZONISE

Απαλλάξτε το αυτοκίνητο σας, το σπίτι σας, τον χώρο εργασίας σας, το κτήριό σας, από κάθε ιό, Κορωναϊό, μικρόβιο και οσμή!

Καλώς ήρθατε στη νέα υπηρεσία της V-KOOL Athens!

H V-KOOL Athens συνειδητοποιώντας  την καθημερινή πλέον ανάγκη , (πέραν της προστασίας που παρέχει με τις ενεργειακές λύσεις  αντηλιακής προστασίας και βελτίωσης της ζωής μας), για μια ασφαλή και υγιεινή διαβίωση, επένδυσε σε μια συνεργασία με την Ozonise, την πρωτοπόρα εταιρεία εφαρμογών απολύμανσης με την τεχνολογία του όζοντος.

Στη προσπάθεια επίλυσης αυτών των προβλημάτων οδηγηθήκαμε στην τεχνολογία του όζοντος που αφενός έχει πολύ ισχυρή απολυμαντική δράση κι αφετέρου είναι οικολογική λύση, καθώς μετά τη δράση επανέρχεται σε οξυγόνο.

Απολύμανση του οχήματος σας σε φανταστικές τιμές! Ρωτήστε μας και για το σπίτι, κατάστημα, χώρο εργασίας, γυμναστήριο, σκάφος!

Στη V-KOOL Athens, προφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες Απολύμανσης και Βιολογικού καθαρισμού, με τη τελευταία τεχνολογία και με συνεργασία με μια από τις πιο πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα της συμβατικής καθαρότητας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε  Custom Services (υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας). Ρωτήστε μας για προσφορά!

  • Απολύμανση οχήματος, σκάφους, οικίας με όζον
  • Απολύμανση οχήματος, σκάφους, οικίας με όζον και βιολογικός καθαρισμός
  • Απολύμανση κτηρίου με όζον
  • Απολύμανση κτηρίου με όζον και βιολογικός καθαρισμός
OZONISE AIR100-300-600-1000-2000

Το όζον είναι ένα ασταθές αέριο που αποτελείται από τρία άτομα οξυγόνου (Ο3) και σχηματίζεται φυσικά στην ατμόσφαιρα με την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία ή με ηλεκτρικές εκκενώσεις που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια καταιγίδων.  Επειδή είναι ασταθές μετατρέπεται πάλι σε οξυγόνο.

Ως εκ τούτου, το όζον είναι φυσικό αέριο που δεν αφήνει χημικά κατάλοιπα.

      Το όζον παράγεται από το οξυγόνο του αέρα  σε συσκευές με ηλεκτρική εκκένωση CORONA  όπου ο αέρας περνά από ένα μικρό άνοιγμα όπου εφαρμόζεται υψηλή τάση στην άνω πλάκα ενώ η κάτω είναι γείωση και  δημιουργούνται ηλεκτρικές εκκενώσεις που μετατρέπουν το οξυγόνο σε όζον.

      Η αντιμικροβιακή δράση του  όζοντος οφείλεται στο γεγονός ότι όταν έρχεται σε επαφή με μικροοργανισμούς, επιδρά σύμφωνα με την παρακάτω αντίδραση με οξείδωση του μορίου DΝΑ έτσι ώστε τελικά αυτοί να αδρανοποιούνται.

O3   +   X   =   O2   +   XO

      Η κυτταρική μεμβράνη είναι ο κύριος στόχος της αντιμικροβιακής δράσης του όζοντος.

       Το όζον είναι πολύ ισχυρότερο οξειδωτικό από άλλα κοινά απολυμαντικά όπως το χλώριο και τα υποχλωριώδη. Η χρήση χλωρίου ή υποχλωριώδους σε πολλές χώρες έχουν μειωθεί σημαντικά και τείνουν να απαγορευτούν, λόγω της πιθανότητας σχηματισμού καρκινογόνων υποπροϊόντων όπως τριαλογονομεθάνια (THM) κατά τη διάρκεια της διαδικασία απολύμανσης.

Αντίθετα, η απολύμανση του όζοντος δεν προκαλεί καθόλου επιβλαβή κατάλοιπα και όλο το υπολειπόμενο όζον θα μετατραπεί σε οξυγόνο σε σύντομο χρονικό διάστημα, γι αυτό το όζον θεωρείται περιβαλλοντικά φιλικό απολυμαντικό.

Μερικές από τις δουλειές μας

Προστατέψετε τούς αγαπημένους σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη τεχνολογία και την ασφάλεια της OZONISE™

Δεδομένης της ανώτερης ισχύος και αποτελεσματικότητάς του ως οξειδωτικού και βιοκτόνου, το όζον γίνεται μια από τις κυρίαρχες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού στην Ευρώπη και την Αμερική.

Από πειραματικές μελέτες έχει εξαχθεί το συμπέρασμα ότι με μία συγκέντρωση όζοντος 2,5 ppm (5.350 μg/m3) επί μία ώρα σε ένα κλειστό χώρο εξουδετερώνει μέχρι το 99% των αερομεταφερόμενων βακτηρίων. Επίσης εξουδετερώνει τα ακάρεα, τη μούχλα, τους μύκητες, τα βακτήρια όπως της λεγιονέλλας και ιούς όπως

ο κορωνοϊός sars.

Το όζον είναι ένα αέριο που έχει μεγάλη ικανότητα διείσδυσης και ισχυρή οξειδωτική δράση, επομένως η αποτελεσματικότητα της απολύμανσης είναι ανώτερη από την υπεριώδη ακτινοβολία και τα Φίλτρα HEPA.

  • Προστασία από μικρόβια και ιούς
  • Βιολογική απολύμανση χωρίς χημικά
  • Εύκολη χρήση χωρίς αστροναυτικές στολές
  • Πλήρης απολύμανση και απόσμηση
  • Απολύμανση κάθε μέρα!
  • Φυσική αίσθηση φρεσκάδας