Σειρές Προϊόντων

Η V-KOOL αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως μια κορυφαία brand αντηλιακών μεμβρανών που ειδικεύεται στην προηγμένη φασματικά επιλεκτική τεχνολογία.

Solitaire Series

Κορυφαίο προϊόν στη σειρά φασματικά-επιλεκτικών προϊόντων της V-KOOL, η V-KOOL Solitaire προσφέρει ακριβώς τα σωστά προϊόντα για τον πελάτη που επιλέγει την V-KOOL για τις υψηλής αξίας και υπέρ-αποδοτικές μεμβράνες. Ύψιστη διαφάνεια – Ύψιστη θερμική προστασία

Δείτε Περισσότερα

Stature Series

Συνεχίζοντας την παράδοση της προσφοράς μας με τα καλύτερης ποιότητας προϊόντα, διαθέτουμε τις υψηλής απόδοσης Φασματικά-Επιλεκτικές μεμβράνες στην ποικιλία τιμών και βαθμών σκουρότητας που επιθυμείτε. Για εσάς που ψάχνετε για ένα όνομα που …

Δείτε Περισσότερα

Signature Series

Απολαύστε την επιλογή μέσα στο ευρύ φάσμα τιμών μας. Στην V-KOOL σχεδιάζουμε ενάντια στη συμβατικότητα. Αξιόπιστα προϊόντα της σειράς Signature προσφέρονται σε ικανοποιητική τιμή, χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα.

Δείτε Περισσότερα

Spectrally Selective (FG) Series

Η σειρά Spectrally Selective (FG) Series είναι η οικογένεια με τις καλύτερες πωλήσεις στο τομέα των αρχιτεκτονικών μεμβρανών λόγω του ανώτερου συνδυασμού μετάδοσης υψηλής φωτεινότητας με εξαιρετική θερμική απόδοση.

Δείτε Περισσότερα

Performance Series

Η iQUE ™ προσφέρει μια σειρά μεμβρανών αρχιτεκτονικής για να παρέχει διαφοροποιημένα επίπεδα μετάδοσης ορατού φωτός, επιλογή απόχρωσης, ηλιακή απόδοση και χρωματικές αποχρώσεις.

Δείτε Περισσότερα

Safety and Security Series

Όταν η Αποτυχία δεν Είναι Επιλογή – Κορυφαίο προϊόν στη Safety and Security της iQUE ™, προσφέρει μοναδικές αντιθραυσματικές ιδιότητες και ταυτόχρονα κορυφαία προστασία από τη UV ακτινοβολία.

Δείτε Περισσότερα

LOW-E Series

Κάντε τα τζάμια σας ενεργειακά, χωρίς να αλλάξετε κουφώματα, προσθέτοντας Μεμβράνες V-KOOL IQue LOW-E στα ήδη υπάρχοντα τζάμια σας, μετατρέποντας τα σε θερμομονωτικά για τον Χειμώνα και Αντηλιακά για το Καλοκαίρι!!!

Δείτε Περισσότερα

Decorative Series

Εκτός από το να διατηρεί την αντηλιά και τη θερμότητα μακριά, η V-KOOL iQUE ™ επίσης παρέχει μια σειρά μεμβρανών παραθύρων η οποία σας υπόσχεται το κάτι παραπάνω που θα διαφοροποιήσει τα παράθυρά σας από αυτά των γειτόνων σας!

Δείτε Περισσότερα

Marine Nano Ceramic Series

Κορυφαίο προϊόν στη σειρά φασματικά-επιλεκτικών προϊόντων της V-KOOL, η V-KOOL Marine Series προσφέρει ακριβώς τα σωστά προϊόντα για τον πελάτη που επιλέγει την V-KOOL για τις υψηλής αξίας και υπέρ-αποδοτικές μεμβράνες. Απόδοση στη θάλασσα – Θερμική προστασία

Δείτε Περισσότερα

KOOLSkinZ wrapping services

KOOLSkinZ ™ – μια πλήρη εταιρεία “car wrapping” υπηρεσιών. Η KOOLSkinZ ™ θα μετατρέψει το αυτοκίνητό σας (στόλου ή ΙΧ ) σε μία κινούμενη διαφήμιση για την επιχείρησή σας. Με ένα όχημα ντυμένο με KOOLSkinZ ™ θα έχετε την ευκαιρία να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας σε ένα πλήθος αυτοκινήτων. Γυρίστε τα οχήματα σας σε εντυπωσιακές μηχανές διαφήμισης, μέσα προσωπικής προβολής, και εκφράστε την δημιουργικότητα σας .

Δείτε Περισσότερα

V-KOOL Paint Protection Film - PPF

Προστατέψτε το πολύτιμο όχημά σας από τυχαίες εκδορές και γρατζουνιές. Το V-KOOL Paint Protection Film έρχεται σε Hi-Gloss για να βελτιώσει την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας και να το διατηρήσει πάντα καινούργιο.

Δείτε Περισσότερα

Συστήματα απολύμανσης OZONISE

Καλώς ήρθατε στο τμήμα Βιολογικής Απολύμανσης της V-KOOL Athens – μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Εδώ μπορείτε να δείτε τα συστήματα απολύμανσης της OZONISE™ και να τα προμηθευτείτε από εμάς! Τα συστήματά μας είναι αποτέλεσμα έρευνας, μελέτης, ανάπτυξης, σχεδιασμού και παραγωγής που διεξάγεται από μια υψηλής ειδίκευσης, ολοκληρωμένη ομάδα με συγκεκριμένες τεχνικές δεξιότητες που ασχολούνται με τη χημεία αέρα, νερού και όζοντος, σε εφαρμογές βιομηχανικών εγκαταστάσεων από το 1991.

Δείτε Περισσότερα