Συστήματα απολύμανσης OZONISE

Automotive, Marine, Κτήρια

Συστήματα απολύμανσης OZONISE

Καλώς ήρθατε στο τμήμα Βιολογικής Απολύμανσης της V-KOOL Athens – μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Εδώ μπορείτε να δείτε τα συστήματα απολύμανσης της OZONISE™ και να τα προμηθευτείτε από εμάς! Τα συστήματά μας είναι αποτέλεσμα έρευνας, μελέτης, ανάπτυξης, σχεδιασμού και παραγωγής που διεξάγεται από μια υψηλής ειδίκευσης, ολοκληρωμένη ομάδα με συγκεκριμένες τεχνικές δεξιότητες που ασχολούνται με τη χημεία αέρα, νερού και όζοντος, σε εφαρμογές βιομηχανικών εγκαταστάσεων από το 1991.

Με σεβασμό στο περιβάλλον και χωρίς χημικά κατάλοιπα, ο καθαρισμός είναι ολοκληρωμένος.
Η σειρά Ozonise είναι φορητές συσκευές οζονισμού για την μικροβιακή απολύμανση του αέρα, των χώρων και των επιφανειών αλλά και την αφαίρεση τυχόν μυρωδιών που υπάρχουν (απόσμηση).
Οι συσκευές Ozonise καλύπτουν τις απαιτήσεις απολύμανσης για κάθε μικρό ή μεγάλο χώρο με βάση τον όγκο του, όπου η ονομαστική χωρητική ισχύς (m3) προσδιορίζεται για χρονική διάρκεια οζονισμού μίας ώρας.
Η χρήση τους απολυμαίνει και αφαιρεί μυρωδιές, εκτός από τα οχήματα μετακίνησης και σε κάθε είδους χώρο, όπως:  Κατοικίες, Ξενοδοχειακά καταλύματα, Ιατρικούς χώρους, Κουζίνες, Εστιατόρια, Γραφεία, Αποθήκες, Εργαστήρια, Παρασκευαστήρια τροφίμων.
Τα συστήματα Ozonise φέρουν φίλτρο αέρα, ανεμιστήρα και ανάλογα το μοντέλο τις αντίστοιχες γεννήτριες όζοντος τεχνολογίας corona discharge με κεραμική πλάκα που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και παράγουν όζον εξαιρετικής ποιότητας.
Η συσκευή Ozonise με τη χρήση του όζοντος οξειδώνει διάφορες επιβλαβείς και με δυσάρεστη μυρωδιά οργανικές ενώσεις. Με βάση διεθνείς μελέτες για το όζον, εξουδετερώνει ακάρεα, μούχλα, μύκητες, βακτήρια όπως της λεγιονέλλας και ιούς όπως ο κορωνοϊός sars.

Ο εξοπλισμός και τα συστήματα είναι ειδικά διαμορφωμένα και σχεδιασμένα για συγκεκριμένες εφαρμογές σε διαφορετικούς τομείς εφαρμογής
  • ΙΧ,Τρένα, Αεροπλάνα, Τουριστικά Λεωφορεία, VAN, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κ.λ.π.
  • Ξενοδοχεία – Ενοικιαζόμενα δωμάτια – Airbnb
  • Οδοντιατρεία, Ιατρεία, Ινστιτούτα Αισθητικής, Λογοθεραπευτήρια, Φυσικοθεραπευτήρια, Διαγνωστικά Κέντρα, Φαρμακεία
  • Εστιατόρια, Οινοποϊία, Εργοστάσια Παραγωγής και Συσκευασίας Τροφίμων
  • Κτηνιατρική - Μικροβιολογική Απολύμανση για τους μικρούς (και μεγάλους) φίλους μας
  • Κατοικίες – Γραφεία – Δημόσια Κτήρια – Χώροι συνάθροισης – Ένοπλες Δυνάμεις
  • Οικολογικές Πισίνες και SPA με την τεχνολογία όζοντος
  • Νοσοκομεία, Κλινικές, Διαγνωστικά Κέντρα, Γηροκομεία, Κέντρα Αποκατάστασης
  • Σκάφη Αναψυχής
  • Βιομηχανία – Βιοτεχνία – Διανομή – Αποθήκευση

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΖΟΝΤΟΣ

Η τεχνολογία στις συσκευές μας για μοναδική μικροβιολογική απολύμανση στην επεξεργασία νερού, ιδιαίτερα για συστήματα υγρασίας σε μονάδες επεξεργασίας αέρα, κυκλώματα νερού-υγιεινής, κολυμβητικές εγκαταστάσεις και παρόμοιες εφαρμογές που υποστηρίζει η οποία αποτελείται από:

ένα υδραυλικό κύκλωμα που μπορεί να συνδυαστεί με ένα σύστημα ύδατος προς επεξεργασία, που περιλαμβάνει έναν πρώτο κλάδο για τη λήψη του προς επεξεργασία νερού από το σύστημα ύδατος και ένα δεύτερο κλάδο για τη μεταφορά του επεξεργασμένου νερού στο σύστημα ύδατος
το μέσο παραγωγής όζοντος κατάλληλο για μετασχηματισμό του μοριακού οξυγόνου του αέρα σε όζον,
την έγχυση του όζοντος στο υδραυλικό κύκλωμα
μια δεξαμενή επαφής κατάλληλη για να επιτρέπει την ανάμιξη όζοντος στο νερό,
σύστημα συλλογής του όζοντος από τη δεξαμενή επαφής που σχετίζεται με το σύστημα του καταλύτη κατάλληλο για μετασχηματισμό του αναπνευστικού όζοντος σε οξυγόνο

Παράγουμε και ελέγχουμε το όζον από το 1996! Δεν επινοήσαμε το όζον που υπάρχει στη φύση και γνωρίζουμε την ύπαρξή του από το 1840!
Έχουμε δημιουργήσει αγορές, μελετήσαμε εφαρμογές, σε κάθε τομέα και εφαρμόζουμε τέλεια λειτουργικές αναφορές που έχουν αλλάξει κακές συνήθειες και διαλύουν μύθους.
Μελετάμε πάντα νέες εφαρμογές για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων των πελατών μας.

Τα Συστήματα Απολύμανσης OZONISE

Φορητές συσκευές για απολύμανση κι απόσμηση με όζον σε χώρους μέχρι 2.000 m3
Φορητές συσκευές για απολύμανση κι απόσμηση με όζον σε χώρους μέχρι 2.000 m3

 

Τροχήλατες συσκευές για απολύμανση κι απόσμηση με όζον σε αέρα χώρων και σε νερό
Τροχήλατες συσκευές για απολύμανση κι απόσμηση με όζον σε αέρα χώρων και σε νερό

Το HYGENE AIR SPLIT 200 είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα για να παρέχει μικροβιολογική ασφάλεια σε αέρα κι επιφάνειες εσωτερικών χώρων. Είναι εξοπλισμένο με σύστημα φιλτραρίσματος αέρα…

Η OZONISE μελετά, σχεδιάζει και εγκαθιστά μηχανολογικό εξοπλισμό, εγκαταστάσεις και τεχνολογικά προηγμένα συστήματα σχετικά με την επεξεργασία του νερού πισίνας

Δείτε επίσης

Decorative Series

Εκτός από το να διατηρεί την αντηλιά και τη θερμότητα μακριά, η V-KOOL iQUE ™ επίσης παρέχει μια σειρά μεμβρανών παραθύρων η οποία σας υπόσχεται το κάτι παραπάνω που θα διαφοροποιήσει τα παράθυρά σας από αυτά των γειτόνων σας!

Δείτε Περισσότερα

Spectrally Selective (FG) Series

Η σειρά Spectrally Selective (FG) Series είναι η οικογένεια με τις καλύτερες πωλήσεις στο τομέα των αρχιτεκτονικών μεμβρανών λόγω του ανώτερου συνδυασμού μετάδοσης υψηλής φωτεινότητας με εξαιρετική θερμική απόδοση.

Δείτε Περισσότερα

LOW-E Series

Κάντε τα τζάμια σας ενεργειακά, χωρίς να αλλάξετε κουφώματα, προσθέτοντας Μεμβράνες V-KOOL IQue LOW-E στα ήδη υπάρχοντα τζάμια σας, μετατρέποντας τα σε θερμομονωτικά για τον Χειμώνα και Αντηλιακά για το Καλοκαίρι!!!

Δείτε Περισσότερα