Μεμβράνες Ασφαλείας

Οι μεμβράνες Safety and Security της IQue™ έχουν σχεδιαστεί ώστε να ενισχύουν την ικανότητα του γυαλιού να αντέχει σε κρούση και για να αυξάνουν το επίπεδο αντοχής στη θραύση οπότε και το συγκρατεί μαζί όταν προκληθεί ζημιά.

Όταν η Αποτυχία δεν Είναι Επιλογή

Το όνομα IQue™ υποδηλώνει ευφυΐα,  και έξυπνων μεμβρανών παραθύρων που μπορούν να κάνουν τα συστήματα υαλοπινάκων σας πιο ευφυή. Μετά την εφαρμογή της, η μεμβράνη επιτρέπει στο παράθυρο να αντέξει σημαντική πίεση αέρα από το κρουστικό κύμα των εκρήξεων. Ακόμη, στον θρυμματισμό του γυαλιού, οι μεμβράνες προστασίας & ασφαλείας IQue™ διατηρούν τα θραύσματα ενωμένα αποτρέποντας τον εκσφενδονισμό τους και προστατεύοντας τους γύρω.
Οι μεμβράνες προστασίας & ασφαλείας IQue™ έχουν επίσης την δυνατότητα να αντέξουν σημαντική διαπεραστική δύναμη, κάνοντας τες ιδανικές για εφαρμογές ασφαλείας σε βιτρίνες και γενικά ακίνητες περιουσίες. Η τοποθέτηση τους στα υπάρχοντα τζάμια είναι απλή, χωρίς την διακοπή της λειτουργίας του καταστήματος – επιχείρησης, και χωρίς την τροποποίηση των παραθύρων.   

Περισσότερα από 10 Εκατομμύρια Τετραγωνικά Μέτρα Τζαμιών Κτιρίων Έχουν Ενσωματώσει την Τεχνολογία της IQue™ Παγκοσμίως

Προσφορές προϊόντων για Μεμβράνες Ασφαλείας

Η σειρά IQue™ Safety & Security έχει σχεδιαστεί γιανα ενισχύσει την ικανότητα του γυαλιού να αντέχει στη κρούση και να αυξάνει  το επίπεδο αντοχής του στη θραύση ώστε να κρατιέται μαζί όταν προκληθεί ζημιά.

Τα προϊόντα της IQue™ Safety & Security χρησιμοποιούνται ευρέως στον στρατό, σε εμπορικές και οικιακές δομές, καθώς και σε κυβερνητικά κτίρια, σε όλο τον κόσμο.


Ως ένας από τους ηγέτες της αγοράς, στην υψηλή τεχνολογία των μεμβρανών κτιρίων, αυτοκινήτων και σκαφών με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας προσφέρουμε στους πελάτες μας τον επαγγελματισμό μας, τις συμβουλές μας και την εύλογη και άμεση πρόσβαση στα καλύτερα προϊόντα της αγοράς.

ABS CONSULTING

Το τεχνικό & μηχανικό επιτελείο της IQue™ συνεργάστηκε στενά με την ABS Consulting, μια διεθνώς αναγνωρισμένη στην έρευνα για την διαχείριση κινδύνων εταιρία, καθώς και με τα Καναδικά Εργαστήρια Ερευνών Άμυνας και Εκρηκτικών, προκειμένου να ελέγξουν τα προϊόντα σε εξομοίωση συνθηκών έκρηξης βομβών.
Σαν αποτέλεσμα, οι μεμβράνες IQue, πέρασαν επιτυχώς όλες τις δοκιμές σύμφωνα με τα ζητούμενα και τα υψηλά στάνταρντ ασφαλείας!

Οι επιστρώσεις IQue™ κατασκευάζονται στην DC Magnetron Sputtering Machines στη Σίλικον Βάλεϋ, ΗΠΑ, στο Τέμπε της Αριζόνα, ΗΠΑ, και στη Δρέσδη, Γερμανία.

Κατεβάστε εδώ το επίσημο φυλλάδιο