Μεμβράνες Αυτοκινήτων

Όταν πρόκειται για το απόλυτο αποτέλεσμα στη μείωση της θερμότητας που εισέρχεται στους χώρους του αυτοκινήτου σας, δεν υπάρχει τίποτα ισοδύναμο των μεμβρανών V-KOOL.

SPUTTERED ΜΕ ΧΡΥΣΟ

Μοναδική αντανακλαστική τεχνολογία της Υπέρυθρης Ακτινοβολίας

Η αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων της V-KOOL ενσωματώνουν την αποκλειστική τεχνολογία V-KOOL XIR® που αντανακλά επιλεγμένα υπέρυθρη

θερμότητα, ενώ οι μεμβράνες του ανταγωνισμού απορροφούν υπέρυθρη θερμότητα.

Περισσότερα από 25 εκατομμύρια αυτοκίνητα έχουν ενσωματώσει την Τεχνολογία XIR® της V-KOOL παγκοσμίως

Ως κορυφαία και πρωταγωνίστρια  μεμβρανών και ενεργειακών λύσεων, η V-KOOL ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών σε όλο τον κόσμο. Η σειρά V-KOOL Spectrally Selective (Φασματικά Επιλεκτικές) χρησιμοποιείται από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων ως πρότυπο OEM (Κατασκευαστής Πρωτότυπου Εξοπλισμού). Και όχι μόνο αυτό. Διαθέτουμε τις μόνες μεμβράνες με ασυναγώνιστη απόδοση και πρωτοφανή αναγνώριση παγκοσμίως.

Προσφορές προϊόντων για Μεμβράνες Αυτοκινήτων

Η σειρά Solitaire της V-KOOL είναι η κορυφαία σειρά Automotive μεμβρανών που καινοτομήθηκε για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των πελατών που εκτιμούν και επιδιώκουν  την ύψιστη θερμική προστασία αλλά και την ύψιστη διαφάνεια και οπτική διαύγεια.

Διατηρώντας την αφοσίωση στην κορυφαία τεχνολογία και στην μέγιστη απόδοση με τις φασματικά Επιλεκτικές της μεμβράνες, η V-KOOL ανακοίνωσε την μοναδική σειρά Stature BLACK LABEL. Για τους πελάτες που επιμένουν στις ύψιστες αποδόσεις της σειράς SOLITAIRE, αλλά επίσης θέλουν την ιδιωτικότητα (privacy) που προσφέρουν οι πιο σκούρες μεμβράνες, τώρα υπάρχει μια μοναδική σειρά τεράστιας θερμικής απόρριψης και προστασίας από την αντηλιά, σε 3 (τρεις) διαφορετικές φωτεινές διαβαθμίσεις.

Συνεχίζοντας την παράδοση της προσφοράς μας με τα καλύτερης ποιότητας προϊόντα, διαθέτουμε τις υψηλής απόδοσης μεμβράνες στην ποικιλία τιμών που επιθυμείτε. Για εσάς που ψάχνετε για ένα όνομα που αντιπροσωπεύει μια προέκταση της προσωπικότητάς σας, θα το βρείτε στη σειρά Signature Series της V-KOOL.

200+ SPF προστασία

Η V-KOOL έχει βραβευτεί με τη σφραγίδα σύστασης του Ιδρύματος κατά του Καρκίνου του Δέρματος για την απόδοση τους όσον αφορά στη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Επαγγελματικά πιστοποιημένη εγκατάσταση

Η Ακαδημία Εγκατάστασης V-KOOL

πιστοποιεί επαγγελματικά τους εγκαταστάτες μας.

Δροσερότερη κατά 9,6 °C 

Σε μια ανεξάρτητη δοκιμή, οι μεμβράνες V-KOOL μετρήθηκαν να διατηρούν τη καμπίνα του αυτοκινήτου πιο δροσερή.

Αποτελέσματα που προέκυψαν από μετρήσεις θερμοκρασίας σέ αυτοκίνητο που διεξήχθησαν από το Advanced Materials Technology Center, Singapore Polytechnic, μεταξύ 05 και 23 Μαρτίου 2018. (Αριθμός αναφοράς: PC 20180404-01R με ημερομηνία 4 Απριλίου 2018). Αισθητήρες thermistor τοποθετήθηκαν για να μετρήσουν τη διαφορά στη θερμοκρασία επιφάνειας του ταμπλό ενός αυτοκινήτου που είχε V-KOOL VK70  στο μπροστινό παρμπρίζ & BLACK LABEL 35 μεμβράνες στο υπόλοιπο αυτοκίνητο έναντι ενός παρόμοιου αυτοκινήτου με ένα απλό film του ανταγωνισμού (γιά αυτονόητους λόγους δεν αναφέρεται η συγκεκριμένη μάρκα) . Τα αποτελέσματα έδειξαν διαφορά μεταξύ 5,3°C και 9,6°C.

ΕΓΓΥΗΣΗ EΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ!
Οι μεμβράνες V-KOOL διαθέτουν εγγύηση από τον κατασκευαστή, Southwall Technologies, Inc., EΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ, ενάντια σε οποιοδήποτε αποκόλληση στρώσεων, απο-επιμετάλλωση, ξεφλούδισμα, ράγισμα και αποχρωματισμό.

  • Δροσερότεροι Χώροι
  • Μεγαλύτερη Απόδοση Καυσίμων
  • Απόλυτη Ορατότητα
  • Απόλυτη UV προστασία
  • Εγγυημένη επαγγελματική εγκατάσταση