Μοναδικά έξυπνες – Και για το σκάφος σας

Το θαλάσσιο περιβάλλον είναι ένα από τα πιο σκληρά για επιφάνειες, υφάσματα και αντικείμενα. Χρειάζεται η αποδεδειγμένη αντοχή του V-KOOL Marine Nano-Ceramic Coating για να αντέξει μια ζωή στη θάλασσα. Οι μεμβράνες V-KOOL Marine προσφέρουν πιο δροσερό περιβάλλον καμπίνας, αύξηση της απόδοσης καυσίμου, μείωση της αντανάκλασης κατά τη διάρκεια των φωτεινότερων μερών της ημέρας και δεν μειώνει την ορατότητα μέσω των παραθύρων σας τη νύχτα.

Άλλες μεμβράνες υπόκεινται σε διαχωρισμό και ξεφλούδισμα λόγω εκτεταμένης έκθεσης στο σκληρό περιβάλλον θαλασσινού νερού. Η μείωση της ανάγκης παροχής ψύξης στην καμπίνα σας για άνεση είναι μια ελάφρυνση από την απαίτηση ιπποδύναμης από τους κινητήρες σας.

Μερικές από τις πιο δύσκολες συνθήκες ορατότητας βρίσκονται στο νερό. Ο συνδυασμός του ήλιου και του ανακλώμενου φωτός από το νερό, συμβάλει σε αυτές τις δυσκολίες. Οι μεμβράνες V-KOOL Marine παρέχουν άψογη ορατότητα και οι πιο σκούρες αποχρώσεις μειώνουν την αντηλιά. Η νυχτερινή ορατότητα δεν μειώνεται λόγω της υψηλής αντανακλαστικής ιδιότητας άλλων προϊόντων. Αυτός ο συνδυασμός εξασφαλίζει ασφαλή πλοήγηση κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Οι μεμβράνες V-KOOL Marine παρέχουν επιπλέον προστασία στην επένδυσή σας. Η μείωση των επιβλαβών ακτίνων UV θα επεκτείνει την προστασία από το ξεθώριασμα στους εσωτερικούς σας χώρους

Όταν η Ακτοφυλακή των ΗΠΑ ( US Coast Guard) ήθελε να φτάσει στη βέλτιστη οπτική ευκρίνεια και στην ύψιστη προστασία του, τελευταίας τεχνολογίας  εξοπλισμού πλοήγησης και επικοινωνίας ενάντια στον ήλιο και στις καταστροφικές υπεριώδεις ακτίνες, οι μεμβράνες V-KOOL Marine έγιναν η φυσική επιλογή.

Προσφορές προϊόντων για Μεμβράνες Σκαφών

Σε αντίθεση με τα μεταλλικά, βαμμένα ή επικορνιτοποιημένα  φιλμ, οι μεμβράνες V-KOOL Marine Ceramic Series  δεν υποκύπτουν στην απομετάλλωση ή ξεθωριάζουν εύκολα σε περιβάλλον με υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι παρέχοντας τη μέγιστη απόρριψη θερμότητας.

Προστατέψτε την επένδυση σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη τεχνολογία V-KOOL Marine™

  • Ενεργειακή απόδοση
  • Συγκέντρωση ημερήσιου φωτός
  • Αποβολή υπέρυθρης ακτινοβολίας
  • Προστασία ξεθωριάσματος από την υπεριώδη ακτινοβολία
  • Έλεγχος αντηλιάς
  • Αισθητική εμφάνιση
  • Προστασία ιδιωτικότητας
  • Ασφάλεια & σιγουριά
Κατεβάστε εδώ το επίσημο φυλλάδιο