Μεμβράνες Σπιτιών

Η V-KOOL iQUE ™, είναι η κορυφαία μάρκα αρχιτεκτονικών αντηλιακών μεμβρανών που αναπτύχθηκε για ιδιοκτήτες σπιτιών και αρχιτέκτονες που θέλουν να απολαύσουν τις ευεργεσίες του τζαμιού χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση, την προστασία και την ιδιωτικότητα.

Ζώντας με την IQue™
δροσερότερα, εξυπνότερα και ενεργειακά αποδοτικότερα.

Το όνομα iQUE ™ υποδηλώνει ευφυΐα.  Οι έξυπνες αυτές μεμβράνες τζαμιών μπορούν να κάνουν τα συστήματα υαλοπινάκων σας πιο ευφυή. Η iQUE ™ ενισχύει αυτό το θαύμα στη ζωή μας που λέγεται υαλοπίνακας, διατηρώντας τη διαφάνεια του, απομακρύνοντας τον ανεπιθύμητο παράγοντα θερμότητας και UV ακτινοβολίας, κάνοντας τον πιο ασφαλή και βελτιώνοντας την αισθητική… Η λίστα διευρύνεται με τη συνεχή διεξαγωγή έρευνας και ανάπτυξης στην παραγωγή νέων ευφυών μεμβρανών iQUE ™. Με την υποστήριξη της περίφημης συμβουλευτικής εταιρείας, Young & Rubicam (Y&R), η iQUE ™ εξελίσσεται σαν εγκεκριμένη επωνυμία της V-KOOL. Σχεδιασμένη από την V-KOOL, η iQUE ™ δεν παρέχει μόνο νέες σειρές υψηλής απόδοσης μεμβρανών, αλλά και τη διαβεβαίωση της ποιότητας.

Περισσότερα από 10 Εκατομμύρια Τετραγωνικά Μέτρα Τζαμιών Κτιρίων Έχουν Ενσωματώσει την Τεχνολογία της IQue™ Παγκοσμίως

Προσφορές προϊόντων για Μεμβράνες Κατοικιών

Η σειρά IQue™ Spectrally Selective (FG) έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες των ιδιοκτητών κτιρίων και σπιτιών που θέλουν την ανακλαστική τεχνολογία που προσφέρει αλλά και την υψηλότερη δυνατή απόρριψης θερμότητας.

Η σειρά IQue™ Performance παρέχει οικονομικά αποδοτικές επιδόσεις με ένα ευρύ φάσμα επιλογής απόχρωσης, ηλιακής απόδοσης και απόχρωσης χρώματος. 

Η σειρά IQue™ Safety & Security έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ικανότητα του γυαλιού να αντέχει στη κρούση και να αυξάνει  το επίπεδο αντοχής του στη θραύση ώστε να κρατιέται μαζί όταν προκληθεί ζημιά.

Η σειρά iQUE ™ LOW-E Series, έχει σχεδιαστεί για να Κάντε τα τζάμια σας ενεργειακά, χωρίς να αλλάξετε κουφώματα, προσθέτοντας Μεμβράνες V-KOOL  IQue Low E στα ήδη υπάρχοντα τζάμια σας, μετατρέποντας τα σε θερμομονωτικά για τον Χειμώνα και Αντηλιακά για το Καλοκαίρι!!!!

Εκτός από το να διατηρεί την αντηλιά και τη θερμότητα μακριά, η V-KOOL iQUE ™ επίσης παρέχει μια σειρά μεμβρανών τη σειρά Decorative Series, η οποία σας υπόσχεται το κάτι παραπάνω που θα διαφοροποιήσει τα τζάμια σας από αυτά των γειτόνων σας!

Δροσίστε και προστατέψτε τους χώρους σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη τεχνολογία IQue™

Νοικοκυριά εξοικονομούν εκατομμύρια σε ενεργειακούς λογαριασμούς με την IQue™. Σχεδιασμένη από την V-KOOL, η IQue™ διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμοσμένων μεμβρανών για την οικιστική αγορά. Τα προϊόντα κυμαίνονται από τις πρακτικά διαφανείς μεμβράνες, ικανές να εμποδίσουν πάνω από τη μισή θερμότητα του ήλιου χωρίς να αλλάζουν την εμφάνιση του υπάρχοντος γυαλιού, μέχρι σε αυτές που είναι σε θέση να ταιριάζουν με την αισθητική τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού σχεδιασμού του κτιρίου σας, προσθέτοντας οπτική σκίαση και ιδιωτικότητα.

  • Ενεργειακή απόδοση
  • Συγκέντρωση ημερήσιου φωτός
  • Αποβολή υπέρυθρης ακτινοβολίας
  • Προστασία ξεθωριάσματος από την υπεριώδη ακτινοβολία
  • Έλεγχος αντηλιάς
  • Αισθητική εμφάνιση
  • Προστασία ιδιωτικότητας
  • Ασφάλεια & σιγουριά
  • Μείωση στη κατανάλωση στο κλιματισμό κατα 35%

Οι επιστρώσεις IQue™ κατασκευάζονται στην DC Magnetron Sputtering Machines στη Σίλικον Βάλεϋ, ΗΠΑ, στο Τέμπε της Αριζόνα, ΗΠΑ, και στη Δρέσδη, Γερμανία.