Αναπαραγωγή Βίντεο

Μεμβράνες Κτιρίων

Η V-KOOL iQUE ™ , είναι η κορυφαία μάρκα αρχιτεκτονικών αντηλιακών μεμβρανών που αναπτύχθηκε για επιχειρήσεις, αρχιτέκτονες και ιδιοκτήτες σπιτιών που θέλουν να απολαύσουν τις ευεργεσίες του τζαμιού χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση, στη προστασία και στην ιδιωτικότητα.

Μοναδικά έξυπνες – Το όνομα μιλάει από μόνο του

Το όνομα iQUE ™ υποδηλώνει ευφυΐα.  Οι έξυπνες αυτές μεμβράνες τζαμιών μπορούν να κάνουν τα συστήματα υαλοπινάκων σας πιο ευφυή. Η iQUE ™ ενισχύει αυτό το θαύμα στη ζωή μας που λέγεται υαλοπίνακας, διατηρώντας τη διαφάνεια του, απομακρύνοντας τον ανεπιθύμητο παράγοντα θερμότητας και UV ακτινοβολίας, κάνοντας τον πιο ασφαλή και βελτιώνοντας την αισθητική… Η λίστα διευρύνεται με τη συνεχή διεξαγωγή έρευνας και ανάπτυξης στην παραγωγή νέων ευφυών μεμβρανών iQUE ™. Με την υποστήριξη της περίφημης συμβουλευτικής εταιρείας, Young & Rubicam (Y&R), η iQUE ™ εξελίσσεται σαν εγκεκριμένη επωνυμία της V-KOOL. Σχεδιασμένη από την V-KOOL, η iQUE ™ δεν παρέχει μόνο νέες σειρές υψηλής απόδοσης μεμβρανών, αλλά και τη διαβεβαίωση της ποιότητας.

Περισσότερα από 10 Εκατομμύρια Τετραγωνικά Μέτρα Τζαμιών Κτιρίων Έχουν Ενσωματώσει την Τεχνολογία της iQUE ™ Παγκοσμίως

Προσφορές προϊόντων για Μεμβράνες Κτιρίων - Κατοικιών - Καταστημάτων

Η σειρά iQUE ™ Spectrally Selective (FG) έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες των ιδιοκτητών κτιρίων και σπιτιών που θέλουν την ανακλαστική τεχνολογία που προσφέρει την υψηλότερη δυνατή απόδοση απόρριψης θερμότητας.

Η σειρά iQUE ™ Performance Series παρέχει οικονομικά αποδοτικές επιδόσεις με ένα ευρύ φάσμα επιλογής σκουρότητας, ηλιακής απόδοσης και απόχρωσης χρώματος. 

Η σειρά iQUE ™ Safety & Security έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ικανότητα του γυαλιού να αντέχει στη κρούση και  για να αυξάνει  το επίπεδο αντοχής του  στη θραύση  σε υψηλότερο βαθμό και βοηθά να το κρατήσετε μαζί όταν προκληθεί ζημιά.

Η σειρά iQUE ™ LOW-E Series, έχει σχεδιαστεί για να σας διατηρεί τη θερμότητα μέσα στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, ενώ ταυτόχρονα σας παρέχει απαράμιλλη αντηλιακή προστασία το καλοκαίρι. Κάντε τα τζάμια σας ενεργειακά, χωρίς να αλλάξετε κουφώματα, προσθέτοντας Μεμβράνες V-KOOL  IQue Low E στα ήδη υπάρχοντα τζάμια σας, μετατρέποντας τα σε θερμομονωτικά για τον Χειμώνα και Αντηλιακά για το Καλοκαίρι!!!!

Εκτός από το να διατηρεί την αντηλιά και τη θερμότητα μακριά, η V-KOOL iQUE ™ επίσης παρέχει μια σειρά μεμβρανών τη σειρά Decorative Series, η οποία σας υπόσχεται το κάτι παραπάνω που θα διαφοροποιήσει τα τζάμια σας από αυτά των γειτόνων σας!

Αυξήστε τους χώρους του γραφείου και του καταστήματος σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη τεχνολογία iQUE ™

Επιχειρήσεις εξοικονομούν εκατομμύρια σε ενεργειακούς λογαριασμούς με την iQUE ™. Σχεδιασμένη από την V-KOOL, η iQUE ™ διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμοσμένων μεμβρανών για την αρχιτεκτονική αγορά. Τα προϊόντα κυμαίνονται από τις πρακτικά διαφανείς μεμβράνες, ικανές να εμποδίσουν πάνω από τη μισή θερμότητα του ήλιου χωρίς να αλλάζουν την εμφάνιση του υπάρχοντος γυαλιού, και σε αυτές που είναι σε θέση να ταιριάζουν με την αισθητική τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού σχεδιασμού του κτιρίου σας.

  • Ενεργειακή απόδοση
  • Συγκέντρωση ημερήσιου φωτός
  • Αποβολή υπέρυθρης ακτινοβολίας
  • Προστασία ξεθωριάσματος από την υπεριώδη ακτινοβολία
  • Έλεγχος αντηλιάς
  • Αισθητική εμφάνιση
  • Προστασία ιδιωτικότητας
  • Ασφάλεια & σιγουριά

Οι επιστρώσεις iQUE ™κατασκευάζονται στην DC Magnetron Sputtering Machines στη Σίλικον Βάλεϋ, ΗΠΑ, στο Τέμπε της Αριζόνα, ΗΠΑ, και στη Δρέσδη, Γερμανία.